Αφοί Φραγγεδάκη Α.Ε. - Προφίλ

H εταιρεία μας, Αφοί Φραγγεδάκη Α.Ε., που εδρεύει στην πόλη των Χανίων τα τελευταία είκοσι χρόνια, ξεκίνησε με το εμπόριο οικοδομικών υλικών και την παραγωγή ασβελτοπολτού και πολύ γρήγορα καταξιώθηκε στον χώρο της οικοδομής, "χτίζoντας" σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
 
Σήμερα, συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι και προσπαθώντας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι ως προς την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, εισβάλλοντας δυναμικά και σε άλλους τομείς, καλύπτοντας κάθε ανάγκη που χρειάζεται σήμερα μία οικοδομή, από τα θεμέλια μέχρι τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής.
 
 Σε ένα νέο χώρο 11.000 τ.μ. και ένα μεγάλο, σύγχρονο μαγαζί 750 τετραγωνικών μέτρων, φιλοξενούμε πάσης φύσεως υλικά για την οικοδομή (χτίσιμο – σοβάντισμα), προσφέρουμε εναλλακτικούς και οικονομικούς τρόπους χτισίματος με τσιμεντόπλινθους και άλφα μπλοκ καθώς και με την πλήρη γκάμα μας από γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες.
 
Παράλληλα, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σε χρώματα, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μόνωση (θερμομόνωση-ηχομόνωση-υγρομόνωση-στεγάνωση), με έμπειρο, εξειδικευμένο συνεργείο, προτείνουμε ποιοτικές ιδέες, από την μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια και είδη υγιεινής, στον νέο μας εκθεσιακό χώρο, ζεσταίνουμε κάθε γωνιά του σπιτιού σας με τα μοναδικά ενεργειακά μαντεμένια τζάκια ή επενδυμένα με πυρότουβλα, διακοσμούμε τον κήπο, την βεράντα και το μπαλκόνι σας με χιλιάδες διακοσμητικά είδη από όλο τον κόσμο, αναλαμβάνουμε την επένδυση τοίχων και δαπέδων με φυσικά και τεχνητά πετρώματα, ενώ προσφέρουμε και την τελευταία ευκολία στον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη, με τα αμέτρητα εργαλεία, ηλεκτρικά και χειρός.        
 
Τέλος, τα γερανοφόρα οχήματά μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, προκειμένου να διακινήσουν τα προϊόντα που επιλέγετε, οπουδήποτε, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.
 
Η ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά πάνω από όλα η αγάπη για αυτό που κάνουμε, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός προς σ’ εσάς, θα σας αφήσουν ικανοποιημένους από την πρώτη σας κιόλας επίσκεψη στο πολυκατάστημά μας! 

Με εκτίμηση,
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Φραγγεδάκης Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail από την εταιρία μας με προσφορές και τα νέα μας.